Jednoduše vytvořte ten nejlepší základ pro svůj koláč se směsí FunCakes na bezlepkovou piškotu. S touto snadno připravitelnou pečící směsí můžete připravit nadýchané, vysoké a rovnoměrné piškoty v cukrářské kvalitě. Do směsi přidejte pouze vejce a vodu a pokud chcete, nastrouhanou citrónovou kůru nebo chuťovou pastu FunCakes. Upečete krásně plochý a chutný koláč, který si pak můžete libovolně ozdobit.
Příprava: Troubu předehřejeme na 175°C (horkovzdušná trouba 165°C). Přísady musí mít pokojovou teplotu. Na jeden koláč Ø20 cm smíchejte v misce 250 g směsi, 230 g vajec (4½ ks) a 20 ml vody. Míchejte při vysoké rychlosti 8-10 minut. Potom míchejte při nízké rychlosti další 2-3 minuty. Těsto vylijeme na vymazaný pekáč (plný do 1/2 až 2/3). Vložte koláč do trouby a pečte 35-40 minut. Během pečení ho neotevírejte! Koláč je hotový, když je na dotek pružný. Dort ihned po upečení uvolníme a necháme vychladnout na dortové mřížce.
cukr, rýžová mouka, škrob (kukuřičný, bramborový), sušené mléko (odtučněné), škrob (rýžový), kypřicí látka: E450, E500, emulgátor: E475, E471, sůl, zahušťovadlo: E412, barvivo E160a. Může obsahovat stopy: vajec, sóji